Gyakori kérdések

Gyakori kérdések a honlapkészítéssel kapcsolatban

Nem szükséges! A honlap elkészítése online műfaj, ezért mind a weboldal felépítése, mind a felhasználói folyamatok betanítása során egyszerűen megoldható online, e-mail, Skype, vagy telefon útján.  A legegyszerűbb, ha mindketten a gép előtt ülve tudjuk megbeszélni a részleteket. Így nincs felesleges utazási költség, időpazarlás.

Ahhoz, hogy minél pontosabb árajánlatot tudjunk adni, a lehető legrészletesebben írja meg, hogy mit szeretne, miért szeretne és mit vár el az új honlaptól. Ha még nem tudja pontosan, akkor írja le az elképzeléseit, hogy mit is szeretne! Ha van már weboldala, feltétlenül küldje el az elérhetőségét. A legegyszerűbb, ha itt az árajánlatkérésre kattintva kitölti az űralpot és beküldi részünkre.

Az árajánlat és a telefonos konzultáció is teljesen ingyenes. 

Igen, ha van vállalkozása, a weboldal készíttetése marketing költségként elszámolható. Vállalkozásunk Alanyi Mentes számlát állít ki, tehát ÁFÁt sem kell fizetni! 

Nem, viszont amennyiben az árajánlatot elfogadja és elkezdjük a közös munkát, a látványterv elkészítése után, mikor a tényleges munka elkezdődik, akkor a munkadíj 50%-át rendezni kell. Ez azért szükséges, hogy látható legyen a megrendelés komoly szándéka, valamint logisztikázni tudjuk a bejövő megrendelések kivitelezését, ezáltal tartani tudjuk a határidőket.

Nincsenek! Az árajánlat alapján már a legelején tudni lehet, hogy mennyibe fog kerülni a weboldal! Plusz költség csak abban az esetben keletkezhet, ha az árajánlaton túl plusz fukciókat és egyéb, feljesztés során előre nem meghatározott plusz feladatokat kell elvégezni a megrendelő kérésére. Erről természetesen előre tájékoztatjuk!

A honlap (tartalomtól, funkcióktól, design-tól, a megrendelő által küldött tartalmi anyagok megérkezéséről, a többi megrendeléseink számától függően) 2-3 hét alatt készül el, amit az árajánlatban pontosan megírunk és az abban lévő határidőt pontosan betartjuk. 

Az átadott weboldalra 1 év teljeskörű granaciát vállalunk, abban az esetben, ha a saját tárhelyünkön fut a rendszer. Minden weboldal keretrendszert és kiegészítőit időnként frissíteni szükséges a folyamatos hibátlan működés biztosítása érdekében.  A garancia lejárta után is lehetőség van alkalmi vagy rendszeres díjas szolgáltatásunkra, ahol figyelemmel kísérjük, és biztosítjuk honlapja hibátlan működését. Mivel a honlap alatt működő webkiszolgáló szoftvereket is időközönként frissítjük, így elkerülhetetlen, hogy a holnapok időközönkénti karbantartása.

Természetesen igen. A domain név is az Ön nevére kerül, valamint a weboldal programkódja is az Ön tulajdona.

Igen, minden weboldalunkhoz jár saját admin felület, amit Ön vagy meghatalmazottja teljes körűen kezelni tud.

Kérjen árajánlatot kötelezettség nélkül, 6 órán belül válaszolunk!