Honlapkészítés

Holnapkészítés, weboldal felújítás, karbantartás

Sokan úgy gondolják, hogy egy weboldal létrehozása egyszerű dolog, de valójában egy hatékony, szép és jövedelmező honlap elkészítése csak akkor lehetséges, ha az alkotók tudása több szakterületre is kiterjed. Mindennek megfelelőnek kell lennie a tartalom, a grafika, a technológia és a marketing tekintetében ahhoz, hogy az ügyfél befektetése pénzt vagy információt szállítson online megjelenésükön keresztül.

Az évek folyamán számos (ma már) ügyfelünk keresett fel bennünket úgy, hogy már volt weboldala, de több oknál fogva is, inkább ránk bízta a továbbiakat, legyen az új honlap készítése, régebbi weboldal frissítése, vagy meglévő online felületének további karbantartása. 

Tervezéstől a kivitelezésig

Büszkék vagyunk arra, hogy ügyfeleink „megragadnak” nálnuk, látva mindennemű probléma megoldást és megbízhatóságot, amelyet a Google értékelő rendszerében is könnyedén ellenőrizhet. A hozzánk érkezett megrendelők elmondásaik alapján azért választanak bennünket referenciáink és ajánlásaink mellett, mert teljesen ügyfél orientáltak vagyunk, elérhetőek, kéréseiket rövid határidőn belül teljesítjük, minden problémát megoldunk, vagy javaslatot teszük a további lépésekre vonatkozóan.

A CsabaInformatika.NET fantázianevű  vállalkozás 2007-ben alakult, majd 2022-ben Kft-vé vált. Rengeteg tapasztalatot szereztünk weboldalak készítésével, rendszergazdai munkákkal és grafikai, nyomdai előkészítési feladatokkal, így ma már számos ügyfelünknek többféle munkát végzünk, egész Magyaroszágon, valamint számos partnerünk van, akikkel mi is együtt dolgozunk.

A honlapkészítés menete

1. Árajánlat

2. Konzultáció

3. Látványterv

4. Elkészítés

5. Tesztelés

6. Átadás

Kérjen árajánlatot kötelezettség nélkül, 6 órán belül válaszolunk!

Weboldal felújítás, karbantartás

Tervezéstől a kivitelezésig

A webes világ is folyamatosan változik, mindig új trendek, feladatok, funkciók jelennek meg, amiket célszerű követni. Fontos a honlapok naprakészen tartása, a keretrendszer, kiegészítők, programkódok, cikkek, hírek folyamatos frissítése. 

Az általunk készített oldalakhoz minden esetben jár egy admin felület, ahol a megrendelő saját maga tudja a tartalmat módosítani, de az esetek 90%-ában – ügyfeleink kérésére – azonban mi frissítjük a weboldalakat.

Cégünk vállalja a folyamatos karbantartást, havi, negyedéves, vagy éves konstrukciókban, ez függ a gyakoriságtól, illetve a nem általunk készített holnap, webáruház üzemeltetését, karbantartását is átvesszük.

Weboldalak folyamatos karbantartása részletes leírás