Rendszergazda

Teljeskörű rendszergazdai szolgáltatás Békés megyében!

Ön a cégét vezeti, mi az IT-t üzemeltetjük!

Kiszámíthatóan, megbízhatóan, rendszeresen!

IT RENDSZER
ÜZEMELTETÉSE

TÁVSEGÍTSÉG
TÁVFELÜGYELET

FELHŐ ALAPÚ
RENDSZEREK

BIZTONSÁGI
MENTÉS

Kérjen árajánlatot kötelezettség nélkül, 6 órán belül válaszolunk!

Szolgáltatásaink a teljesség igénye nélkül:

Havídíjas vagy eseti rendszergazdai szolgáltatásaink

Rendszergazda Békéscsaba, Békés megye
Rendszergazda Békéscsaba, Békés megye

Ha nem szeretné meghibásodott számítógépét, alkatrészét minden alkalommal szervizbe vinni, szakemberünk az Ön irodájában vagy otthonában a helyszínen javítja meg, amennyiben ez lehetséges. Ha nem, akkor elszállítjuk javításra, és a lehető legrövidebb idő alatt ismét üzembe helyezzük.

Értékes, fontos adatai, családi képei, videói, céges adatai vannak? Ha szeretné ezeket mindig, minden körülmények között biztonságban tudni, bízza meg szakembereinket a biztonsági koncepció és mentés elkészítésével, hogy soha ne érje Önt meglepetés, kár.

Ha számítógépe nem működik megfelelően, lelassult, előfordulhat, hogy vírusos, vagy olyan program lett telepítve, amit nem mi akartunk. Elengedhetetlen a legfrissebb víruskereső szoftver használata, és javasolt gépe időszakos ellenőrzése, szoftveresen és hardveresen is.

Több számítógépe van otthon, irodájában? Bővíteni szeretne? Vállaljuk vezetékes és nélküli hálózatok kiépítését, üzembe helyezését, menedzselését.

Ha nem tudja eldönteni, milyen új számítástechnikai eszközt szeretne vásárolni, vagy mi lenne a feladathoz leginkább megfelelő, szívesen beszerezzük, összeállítjuk, telepítjük az Ön igényeinek megfelelően, szükség esetén házhoz szállítjuk, beüzemeljük.

Az esetek 90%-ában a hiba távolról is megoldható, így a probléma megoldását azonnal meg tudjuk kezdeni, akár hétvégén, munkaidő után is. Ez egy nagyon hatékony módszer arra, hogy mindig kéznél legyünk ügyfeleink részére.