To Top

TELJES KÖRŰ RENDSZERGAZDAI SZOLGÁLTATÁS

BÉKÉS MEGYÉBEN!


ÖN a CÉGÉT VEZETI, MI AZ IT-T ÜZEMELTETJÜK.

KISZÁMÍTHATÓAN, MEGBÍZHATÓAN, RENDSZERESEN!

HELYI IT RENDSZER ÜZEMELTETÉSE

SZÁMÍTÓGÉPEK, SZERVEREK,
MOBILESZKÖZÖK

TÁVSEGÍTSÉG
TÁVFELÜGYELET

AZONNALI
SEGÍTSÉGNYÚJTÁS

FELHŐ ALAPÚ
RENDSZEREK

LEVELEZÉS, FÁJLKEZELÉS, CSOPORTMUNKA

BIZTONSÁGI
MENTÉS

MUNKAÁLLOMÁSOK,
SZERVEREK

Nem szeretné meghibásodott számítógépét, alkatrészét minden alkalommal szervizbe vinni? Szakemberünk az Ön irodájában vagy otthonában a helyszínen javítja meg számítógépét, amennyiben ez lehetséges. Ha nem, akkor elszállítjuk javításra, és a lehető legrövidebb idő alatt (maximum 1 nap) ismét üzembe helyezzük.


Értékes, fontos adatai, családi képei, videói, céges adatai vannak? Ha szeretné ezeket mindig, minden körülmények között biztonságban tudni, bízza meg szakembereinket a biztonsági koncepció és mentés elkészítésével, hogy soha ne érje Önt meglepetés, kár.


Ha nem tudja eldönteni, milyen új számítástechnikai eszközt szeretne vásárolni, vagy mi lenne a feladathoz leginkább megfelelő, szívesen beszerezzük, összeállítjuk, telepítjük az Ön igényeinek megfelelően, szükség esetén házhoz szállítjuk, beüzemeljük.

Úgy érzi, hogy számítógépe nem működik megfelelően? Lelassult, a programok nem, vagy nem megfelelően használhatók? Valószínű, hogy vírusos, vagy olyan program lett telepítve, amit nem mi akartunk. Elengedhetetlen a legfrissebb víruskereső szoftver használata, és javasolt gépe időszakos ellenőrzése.


Több számítógépe van otthon, irodájában? Bővíteni szeretne? Hálózat segítségével egy internet előfizetéssel több gépet használhat egyszerre, egy nyomtatóra több gépről nyomtathat... Vállaljuk vezeték nélküli hálózatok kiépítését, üzembe helyezését.


Az esetek kilencven százalékában a hiba távolról is megoldható, így a probléma megoldását azonnal meg tudjuk kezdeni, akár hétvégén, munkaidő után is. Ez egy nagyon hatékony módszer arra, hogy mindig kéznél legyünk ügyfeleink részére.

REFERENCIÁK

Kérjen árajánlatot havidíjas rendszergazdai szolgáltatásunkra!

Kérjen árajánlatot, tanácsot, információt – kötelezettség nélkül –, 12 órán belül küldjük ajánlatunkat!

CsabaInformatika.NET © Minden jog fenntartva.

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató