To Top

Honlapkészítés

Honlapok, webáruházak készítése rövid határidővel!

  • Honlapkészítés
  • Honlapkészítés
A NEM ÁLTALUNK KÉSZÍTETT HONLAP, WEBÁRUHÁZ ÜZEMELTETÉSÉT, KARBANTARTÁSÁT IS ÁTVESSZÜK!

Felejtse el a garázscégek által kínált igénytelen megoldásokat, vagy a különféle ingyenes weboldal-készítő eszközöket. Ezekkel csak a saját idejét rabolja, és a weboldal a végén többe kerül, mint ha egy profi weboldal-fejlesztő cégre bízta volna!
Legyen szó bármilyen honlapról, weboldal készítéséről, webshopról, landing page-ről vagy microsite-ról: mi megoldjuk! Ha a későbbiekben bármilyen új funkciókval kell bővíteni oldalát, promlémamentesen elkészítjük, meglévő honlapját nem kell többet elkészíteni!

Ha webáruházat üzemeltet, összekötjük a számlázó programjával, beépítjük a kártyás fizetést! Ha egyedi megoldásokat szeretne weboldalán, kivitelezzük!

A HONLAPKÉSZÍTÉS MENETE:

Image

1. KONZULTÁCIÓ

Image

2. KONCEPCIÓ

Image

3. TERVEZÉS

Image

4. ELKÉSZÍTÉS

Image

5. TESZTELÉS

Image

6. ÁTADÁS

Honlap-, weboldal készítés

Vállaljuk irodák, cégek, magánszemélyek részére honlapok, weblapok készítését, különböző konstrukciók alapján, vállaljuk rendszeres karbantartását, tartalom frissítését, már meglévő weblap továbbfejlesztését, felújítását webáruház integrálását és egyéb lehetőségekkel való bővítését...


Moduláris felépítés

Honlapja rendkívül sok opcióval bővíthető: pl.: webáruházzal, regisztrációval, hírlevél kezeléssel, dokumentumtárral, Facebook intergrációval, fórummal,  időjárás, névnap bővítményekkel, képtárakkal, archívummal, eseménynaptárral, statisztikával, és bármivel... Az elkészített honlapok a későbbiekben is frissíthetők új fukciókkal.

Weboldal készítési AKCIÓ!

Most új honlap, vagy régi honlap felújítása esetén 12 hónap domain és tárhely előfizetést ajándékba adunk, összesen 15.000 Ft-értékben! Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, ha honlap készítést vagy felújítást tervez, mert akciónk 2022. július 31-ig megrendelt weblapokra érvényes.


Honlap-, weboldal készítés

Weblapját, webáruházát Ön is egyszerűen módosíthatja, webáruházába érkező rendeléseit a személyre szabott adminisztrációs felületen könnyedén nyomon követheti, de vállaljuk a holnapok folyamatos frissítését, havidíjas konstrukcióban, ezzel levéle a válláról a további alkalmazottak foglalkoztatását.

Készen áll a következő projekt elkészítéséhez?

Kérjen árajánlatot, tanácsot, információt – kötelezettség nélkül –, 12 órán belül küldjük ajánlatunkat!

CsabaInformatika.NET © Minden jog fenntartva.

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Adatkezelési tájékoztató